Richli Media Group lanceert Innovatief AI-consultancy label

Richli Media Group kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwe  AI consultancy label dat speciaal is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij hun digitale transformatieprocessen. De oprichting van Blipz.ai, markeert een belangrijke stap in het aanbieden van geïntegreerde, toekomstbestendige oplossingen voor haar klanten. Tevens heeft RMG hiermee een mogelijkheid in handen om haar portfolio bedrijven maximaal AI proof te maken om daarmee hun concurrentiepositie te versterken.

Het AI label is ontworpen om organisaties te helpen bij het optimaliseren van hun digitale strategieën, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën op het gebied van data-analyse, automatisering en machine learning. Dit initiatief onderstreept de toewijding van RMG om innovatie en technologische vooruitgang maximaal te integreren in haar dienstverlening.

“Met dit nieuwe AI label zetten we een grote stap voorwaarts in de ondersteuning van bedrijven met hun digitale transformatie,” zei Richard van Barneveld, oprichter van RMG. “We zijn verheugd om de kracht van AI te kunnen benutten om organisaties zoals onder andere DELA maar ook onze portfolio bedrijven te helpen groeien en concurrerend te blijven in een snel veranderende digitale wereld.”

Is dit interressant voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via de website www.blipz.ai of stuur een mail naar info@blipz.ai.